Eerie morning

Vaknade någon gång imorse utav ljud någonstans i byggnaden som verkade röra sig närmare och närmare och snart hörde jag fötter som gick och sprang och klampade runt i rummet under vårat. Detta väckte min sötis som bara grimaserade, vände sig om och somnade om. Jag däremot låg vaken ett tag och verkade inte kunna somna om men långsamt började jag sugas in i drömvärlden igen, men så fort mina ögonlock slutits viskade någon eller något mitt namn i mitt öra och jag klarnade till igen, vettskrämd. Detta pågick rätt länge tills viskningarna blev längre och verkade vara i något språk jag inte förstod och när viskningarna slutligen började avta öppnade jag ögonen ännu en gång för att upptäcka att rummet jag befann mig i fyllts av dimma, med ljus och skuggor som dansade runt i rummet som vilsna andar. Jag insåg att jag befann mig i drömvärlden och vaknade återigen med ett ryck.

Detta är nog resultatet av alla konstiga ljud jag hör runt mig i byggnaden men jag är fortfarande förvirrad.

Kommentarer
Postat av: Helena

IIIH fan va läskigt! Om det hade hänt mig hade jag krälat på Jimmy och väckt honom! Sen skulle han få kolla bakom dörren och så xD patetisk jag är!

2009-06-24 @ 23:39:33
URL: http://luumastankar.blogg.se/
Postat av: Lunie

Hahaha neeej inte alls patetiskt! Jag skräms skitenkelt, fast var jag nog mer shockad och förvirrad denna gång... så sjukt märklig upplevelse O.o

2009-06-24 @ 23:45:24
URL: http://lunoire.blogg.se/
Postat av: Ling

...I was pretty much thinking of those things... Yesterday

2009-06-25 @ 23:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0